Wim Hof Methode op Camping Buitenland

Wim Hof Methode op Camping Buitenland

camping buiten land wiebe otten

wiebe otten pijn coach trainerWim Hof methode met wiebe otten

Wiebe Otten (onze vaste ijsman op BuitenLand!) zal het komende seizoen op BuitenLand zijn om je onder te dompelen in een ijsbad en kou om te zetten in warmte.

Waarom je dat zou willen?

De methode wordt steeds breder in de samenleving toegepast, in de winter zien we mensen in het buitenwater zwemmen. Medische en wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat de Wim Hof methode een grote invloed heeft op het versterken van de algehele gezondheid en het verbeteren van een aantal specifieke gezondheidsklachten.

– Het is extreem gezond!
– Je ervaart de kracht van ademen.
– Je ervaart direct de effecten van de Wim Hof Methode.
– Het heeft positieve invloed op de werking van het het autonome zenuwstelsel, het immuunsysteem, de hormoonhuishouding en het stresssysteem.
– En als dat niet genoeg is leer je ook nog beter omgaan met tegenslag, stress, beperkingen, chronische klachten en pijn!

De trainingen van Wiebe zullen in verschillende vormen worden aangeboden.
1. DE DIEPTE IN is een volledige WHM workshop en bestaat uit MODULE I en II van ieder 2.30 uur.
2. Module I of II zijn ook los te volgen, je krijgt dan een korte effectieve mini module van 2.30 uur waarbij alle componenten van de WHM worden getraind.
3. FRIS EN FIT is een opfrisblok voor mensen die getraind zijn in de WHM en bestaat uit 4 series ademhaling, een focusoefening en het ijsbad. Het opfrisblok is altijd ’s ochtends en duurt een uur.
4. Op aanvraag kun je je persoonlijk of in een kleine groep laten COACHEN op een aantal thema’s, zoals levensstijl, ont-stressen, omgaan met chronische pijn, herstellen van depressie en burn-out, en andere hulpvragen.

Terugkomende onderdelen zijn:
Ademhalingstechnieken
Koude training/ ijsbad
Mind set, brain over body

Vrijwel alle medewerkers van BuitenLand zijn je al voor gegaan, ook de kouwelijke types die meer van sauna’s houden dan van kou! En het is echt zoveel lekkerder dan je denkt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Chat openen
Hulp nodig ?