Busoc

Bureau Sociale Competentie

In de rol van docent adviseert, traint en coacht Wiebe scholen, ziekenhuizen, overheid en bedrijven op de thema’s veiligheid en communicatie.

LEARN MORE

Ik sla de brug tussen het beleid en de praktijk

Het is januari 2007. Het belooft een prachtig jaar te worden. De agenda tot de zomer is gevuld met projecten. De training intermediair agressie en geweld in het onderwijs voeren we in samenwerking met het Instituut voor Psychotrauma uit. Daarnaast ontwikkelden wij het veiligheidsbeleid voor het Centraal Bureau voor de Statistiek en trainen wij het management en de veldinterviewers.
In Amsterdam West ondersteunen we het jeugdbeleid en werken nauw samen met de VU. We trainen o.a. jongerenwerkers, doen onderzoek naar de afnemende binding van jongeren. De FIOD heeft na selectie ons uitgekozen om de trainingen fysieke en mentale weerbaarheid te verzorgen voor de basisopleiding en de bijscholing.
En dan de projecten op scholen. Vanaf 1997 ondersteunen wij het schoolveiligheidsbeleid van scholen en steeds meer Amsterdamse scholen weten de weg naar Bureau Sociale Competentie te vinden. Bureau Sociale Competentie is in 2000 opgericht. Wiebe Otten heeft daarvoor 23 jaar voor de Politieacademie gewerkt. Hij heeft verschillende functies bekleed; sportdocent, docent integrale beroepsvaardigheden training, docent sociale vaardigheden, coördinator voortgezette opleidingen en projectleider externe opleidingen.

ik wil graag meer weten
Chat openen
Hulp nodig ?