Klantervaringen

Over Wiebe

Ik zie ‘m aan komen lopen. Wiebe. Een lange, atletische man. Zonder jas, in sport-outfit, op slippers. Gebruind. En met een blik die wijsheid, nieuwsgierigheid, vriendelijkheid én rebelsheid laat zien. Boeiende mix. De koffie-bestelling is er een met opgeklopte melk en een klontje suiker. Anders is ook goed vindt hij, maar dit toch het lekkerst. Hij haalt een reep chocola uit z’n tas. Dat leek hem wel wat. Z’n telefoon gaat. Een van zijn dochters. Even opnemen hoor. Ze vertrekt de volgende dag naar Ibiza, daar woont ze. Wiebe zegt haar nog even te willen zien, stemt tijd af, schuift iets anders in z’n agenda door, en tot morgen. Uiterst relaxed gaat dit in z’n werk. Mooi om te zien. Oké, Wiebe. Over Wiebe. Wiebe neemt een bak levenservaring met zich mee. Door zijn achtergrond, rits aan opleidingen, nieuwsgierigheid en activiteit, maar ook door gebeurtenissen in zijn leven. Leerzame periodes. En levensveranderende momenten. Pieken. En dalen. Hij is extreem leergierig. Nieuwsgierig. Wil altijd nieuwe kennis opdoen. Een onderzoeker. Een ontdekker. Een analist. Gaat naar de kern. En kijkt naar oplossingen. Werkbaar en toepasbaar in het dagelijks leven. Hij kan met iedereen een praatje maken. En tegelijkertijd goed alleen zijn. Is graag op zichzelf en dan het liefst in de natuur. Nou, dit is zo iemand waar je veel van kan leren. En die zelf nog altijd open staat en steeds wil bijleren. All round skills heeft. En specialismes heeft. Is dat even waardevol. Zijn verhalen en ervaringen, een week in een hut op de hei, Wiebe als verteller en je wordt gevoed, geïnspireerd, gaat naar jezelf kijken, het maakt je rijker. En dan heeft hij je nog niet eens gecoacht of getraind. Weet je wat er ook voor zorgt dat je zo geboeid blijft in zijn aanwezigheid? Hij is in de zestig en continu zie je iets jongensachtigs in hem. Iets rebels. Een glinstering. Lol. Deze man fascineert me. En ik weet dat hij me kan helpen op mijn pad van persoonlijke ontwikkeling. Wiebe, ik drink graag koffie en zit rondom een vuurtje met je in de natuur. Kan ik een abonnement bij je kopen?
José te Loo | Rock Your Brand

Wiebe, is een zeer professionele en inspirerende instructeur. Legt alles goed uit, neemt voor ieder de tijd en voelt de groep goed aan. Zeer positief is de wijze waarop hij de cursisten coacht bij het ijsbad

Serge Snoeij

Wij hebben een training van Wiebe Otten gevolgd en dat was voor ons erg inspirerend. Wiebe heeft de gave om je mee te nemen in zijn verhaal waarbij hij het bewijs is dat de Wim Hof methode je leven kan veranderen.
Met name het onderdeel hoe de Wim Hofman methode te gebruiken bij pijn of hoe via deze methode om te kunnen gaan met pijn was zeer fascinerend.

Siemon Sluis

Fysio Verbeek

Wiebe is een warme, eerlijke en openhartige man die geinteresseerd is in mensen. Hij maakt tijd voor je vrij en staat voor je klaar als dat nodig is. Persoonlijk brengt hij me tot diepere meditatie in de workshops en als ik één van zijn Wim Hof Methode trainingen volg dan krijg ik heerlijk veel goeie energie.  

Liam Peen

IJs-Garant

Zeer goed en inspirerend! Ik ga pijnmedicatie afbouwen en hoop dat ik met deze manier verder kan! Leerzame dag

Monique
Chat openen
Hulp nodig ?